Mindenki más motivációból jógázik, én a személyes fejlődés mellett, nagy örömöt és kihívást is látok benne. Lenyűgöz a jóga játék része és az, hogy mellette mentálisan és lelkileg is mennyit fejlődhetünk.

 
Jóga. Egy matracnyi szabadság.
— panni.
 
njoy jóga- és mozgásműhely

Azt gondolom, hogy hitelesen mindenki csak a saját gyakorlását taníthatja, ezért mindannyiunknak elkötelezett saját jógagyakorlásunk van.

Az njoy jógásai egy ítélet- és kirekesztésmentes, a szó valódi, és egyben modern értelmében is vett jógikus közösséget alkotnak, sokan már évek óta velem gyakorolnak. Az nagyon fontos, hogy lehetsz akármilyen, ha szeretnél, gyere velünk gyakorolni, pont jó vagy, úgy ahogy vagy!

Alapvetően vinyasa flow és yin tipusú órákat tartok (itt elolvashatod a végzettségeimet. Főbb mestereim Dylan Werner (lásd a fenti videón), Mercy Ananda és Shiva Das) nagy hangsúlyt fektetve a biztonságos gyakorlásra - vagyis az anatómiai alapokra. Az órák ezért sokszor workshop jellegűek, szeretném ha értenétek mi történik fizikailag és mentálisan is. Hogy nektek is lehessen saját gyakorlásotok, ne legyetek oktatóhoz kötve.

Számomra az, ha ráállok a jógamatracomra egyszerre terápia és kihívás. Arra a húsz-hatvan-kilencven vagy akár csak öt percre, amíg gyakorlok kapok egy matracnyi szabadságot, egy matracnyi boldogságot. 

Gyere, és legyél szabad és boldog velünk! A matracot mi adjuk :) 

Panni.

ps: ha még jógaszűz vagy, kattints ide extra infóért.

bakonyi panni jóga
Szia Panni, nálam most ért véget a SPARos életmód program és azt tudom csak mondani hogy nálam Dylan az isten és Panni az istennő ! Dylan videoknal éreztem először , hogy igen ez nagyon nekem való ez az én irányom ! És most a te videoidnal ugyan ez! Az összes videodat nagyon szeretem mint jogazokent mint oktatokent! Be is építettem jó párat az oraimba és itt Németországban is imádták ! (Itt elek és oktatok) Annyi pozitív visszajelzést kaptam a héten és ezt neked is köszönhetem hogy ebből szeretnek meg neked visszaadni. Nekem ez oktatói szempontból is nagy segítség volt köszönöm ! Nagyon szimpatikus hogy nem vagy túl spirituális , de mégis minden mozdulatodban érződik hogy mennyire felkészült vagy és mennyire jó oktató vagy! Es hogy szívből csinálod !És bár nem ismerlek de nagyon gyanús hogy magánemberként is fantasztikus vagy! Ha otthon leszek biztos hogy bemegyek egy oradra!
További sok sikert!
— Gigi