njoy csapat

Az njoyt ketten alapítottuk 2016-ban. Szerelemből és világmegváltós szándékkal kezdtünk el blogolni. :) Mára viszont bővült a csapat. Ismerj meg minket, és találkozzunk itt, vagy személyesen az njoy mozgásműhelyben!

Bene Marci - Strongfit mozgásspecialista, njoy alapító

"Elegem lett abból, hogy bármit kipróbálok valamilyen sérülés lesz belőle.
Minden egyes StrongFites alkalommal saját magad jobb, erősebb, fájdalomnélkülibb verziójával találkozhatsz, bejössz és jobb emberként távozol! Ez az én új, második olimpiám, hogy minél több embernek segítsek fájdalom nélkül, hatékonyan edzeni."


bagi botond njoy jóga

Bagi Botond - jógaoktató

"A jóga gyümölcse, megtapasztalni a körülményektől független elégedettséget, úgy hogy közben mégis produktív, termékeny maradsz, de ez már egy természetes állapota a lényednek. Számomra a jóga az, amikor elhagyod a veszett kapálózást, és rádöbbensz hogy így könnyedén, lebegve utazol az árral."

milena jovanovic astanga yoga budapest

Milena Jovanovic - astanga yoga teacher

"I practice every day with great joy and happiness as I have been taught by my guru, Sharath Jois. I will always be the student of this practice and I am deeply grateful for the loving wisdom I have been given.

Bakonyi Panni - jógaoktató, coach, njoy alapító

"Amikor jógázom kapok egy matracnyi szabadságot és boldogságot. A jóga számomra egy jófej és egyszerű dolog, ezért tanítok. Szeretném, ha minden nő megtalálná a saját helyét a világban, és boldog lenne. Mert nem a politikusokon, kutatókon, hadvezéreken, hanem csakis rajtunk, boldog nőkön múlik a világ előremenetele. És igen, én vagyok a "börtönjógás csaj" is."


Simigla Petra - jógaoktató

"Megtaláltam mindazt, ami valójában lenni szeretnék, amit nem engedtem felszínre törni, amit az évek során „legyőztem”. És már nem akartam legyőzni, elnyomni, engedtem kibontakozni. Megélni a nőiességet, kecsességet, de ugyanakkor az „erőt”, az ászanák szépségét, az áramlás felemelő gyönyörűségét."