njoy csapat

Az njoyt ketten alapítottuk 2016-ban. Szerelemből és világmegváltós szándékkal kezdtünk el blogolni. :) Mára viszont bővült a csapat. Ismerj meg minket, és találkozzunk itt, vagy személyesen az njoy mozgásműhelyben!

Bene Marci - Strongfit mozgásspecialista, njoy alapító

"Elegem lett abból, hogy bármit kipróbálok valamilyen sérülés lesz belőle.
Minden egyes StrongFites alkalommal saját magad jobb, erősebb, fájdalomnélkülibb verziójával találkozhatsz, bejössz és jobb emberként távozol! Ez az én új, második olimpiám, hogy minél több embernek segítsek fájdalom nélkül, hatékonyan edzeni."


bagi botond njoy jóga

Bagi Botond - jógaoktató

"A jóga gyümölcse, megtapasztalni a körülményektől független elégedettséget, úgy hogy közben mégis produktív, termékeny maradsz, de ez már egy természetes állapota a lényednek. Számomra a jóga az, amikor elhagyod a veszett kapálózást, és rádöbbensz hogy így könnyedén, lebegve utazol az árral."

Bakonyi Panni - jógaoktató, coach, njoy alapító

"Amikor jógázom kapok egy matracnyi szabadságot és boldogságot. A jóga számomra egy jófej és egyszerű dolog, ezért tanítok. Szeretném, ha minden nő megtalálná a saját helyét a világban, és boldog lenne. Mert nem a politikusokon, kutatókon, hadvezéreken, hanem csakis rajtunk, boldog nőkön múlik a világ előremenetele. És igen, én vagyok a "börtönjógás csaj" is."


Lágler Krisztián - jógaoktató, astanga

Megtaláltam valamit, amit az edzőtermi súly- és egóemelgetés nem adott meg: befelé figyelni, lélegezni. Megtanultam a jelenben lenni, koncentrálni. Megtanultam elengedni magam. Az órámon igyekszem Neked átadni azt a tradicionális gyakorlást, amit tanáraimtól, tanultam és tanulok folyamatosan. Gyakorolj és minden jön!