njoy csapat

Az njoyt ketten alapítottuk 2016-ban. Szerelemből és világmegváltós szándékkal kezdtünk el blogolni. :) Mára viszont bővült a csapat három szuper fiatallal. Ismerj meg minket, és találkozzunk itt, vagy személyesen az njoy mozgásműhelyben!

Bene Marci - Strongfit mozgásspecialista, njoy alapító

"Elegem lett abból, hogy bármit kipróbálok valamilyen sérülés lesz belőle.
Minden egyes StrongFites alkalommal saját magad jobb, erősebb, fájdalomnélkülibb verziójával találkozhatsz, bejössz és jobb emberként távozol! Ez az én új, második olimpiám, hogy minél több embernek segítsek fájdalom nélkül, hatékonyan edzeni."


bagi botond njoy jóga

Bagi Botond - jógaoktató

"A jóga gyümölcse, megtapasztalni a körülményektől független elégedettséget, úgy hogy közben mégis produktív, termékeny maradsz, de ez már egy természetes állapota a lényednek. Számomra a jóga az, amikor elhagyod a veszett kapálózást, és rádöbbensz hogy így könnyedén, lebegve utazol az árral."


Tölgyesi Írisz njoy jóga

Tölgyesi Írisz - jógaoktató

"A jóga, amellett, hogy nagyszerű mozgásforma, egy életmód is egyben. Nem ér véget a jógaszőnyeg feltekerésével, hanem velem tart a villamoson, elkísér a postára, a baráti összejövetelekre és a háló szobába. Visszatérve a tanításhoz és a tanuláshoz, boldog vagyok, hogy olyan technikát adhatok át, ami az emberek életszínvonalát, egészségét növeli, nem beszélve arról, én magam mennyit tanulok a kurzusok alkalmával. Az ember egyszerre eszköz, és példakép. Szívesen és felelősséggel tanítok 0-108 kor közötti jógázni vágyókat."

Bakonyi Panni - jógaoktató, coach, njoy alapító

"Amikor jógázom kapok egy matracnyi szabadságot és boldogságot. A jóga számomra egy jófej és egyszerű dolog, ezért tanítok. Szeretném, ha minden nő megtalálná a saját helyét a világban, és boldog lenne. Mert nem a politikusokon, kutatókon, hadvezéreken, hanem csakis rajtunk, boldog nőkön múlik a világ előremenetele. És igen, én vagyok a "börtönjógás csaj" is."


nagy balázs jóga njoy

Nagy Balázs  - jógaoktató

"Én abszolút hiszek abban, hogy a testünk és persze a lelkünk is mindig üzen nekünk, ha valamit nem jól csinálunk.  Én nem hiszek egy irányzat mindenhatóságában. Azt tartom az egyik küldetésemnek, hogy egyfajta utat mutassak az embereknek, egy jobb, élhetőbb és elfogadóbb jövő eléréséhez."