Segítünk, ha szeretnéd!

 

 

20292780_1902875573370038_5851614300132103876_n.jpg

 

Instant help - online vagy offline :)

Ingyenes otthoni edzés- és jógaprogram!

A SPAR 30 napos életmódprogramjának mozgásanyagát mi állítottuk össze! Erősítés, kondiedzés, nyújtás,  több féle jóga, fascia-gyakorlatok, regenerációs mozgások, légzőgyakorlatok, rehab és önmasszázs feladatok, irodai mozgások. 30 napon keresztül napi 2 videót kapsz tőlünk a programban, mi kell még? Ide kattintva tudod letölteni! Itt videóban pedig elmagyarázzuk, hogyan használd a programot.


njoy jóga- és mozgásműhely

Beszélgetnél? Elakadtál? Ötletelnél? Segítség kell?

Amint megnyitott a stúdió (2017. október), ugorj be hozzánk egy kávéra! Az njoy jóga- és mozgásműhely mindig tárt kapukkal vár! (Egy mailt dobj azért az info@njoylife.hu-ra, mikor jönnél, hogy biztosan ott legyünk ;)) Ha szeretnéd, még terápiás Shiva simogatást is lehet, feltéve ha Ő is akarja :) 


egészséges étkezés

Ha nem tudod mit egyél meg mikor és mi a jó a testednek...

Nos, mi imádunk enni.. Jókat. Meg szeretjük azt is, hogy fittek vagyunk. Kellett egy megoldás, amivel mindkettőt kipipálhatjuk. Kipróbáltuk, összeírtuk és most ajándékba odaadjuk a tudást neked!

 

  1. Étkezés bevezető információk
  2. Makrotápanyagok
  3. Adagolás, kalóriák
  4. Személyreszabás
  5. Életmódváltó program

A légzés művészete

"Lélegezz, mondják a doktorok! - de én nem tudok." - mondja a méltán híres Kispál szám. Na, most megtanítunk. 

7 napon keresztül 7 gyakorlatot kapsz majd. Betekintés az alap légzőgyakorlatokba, megérted a légzőrendszer működését, és gyakorlati segítséget adunk ahhoz, hogy egyes szituációkban ki tudd választani a megfelelő légzést attól függően, hogy mire van szükséged (megnyugvásra, kiegyensúlyozottságra, erőre, vitalitásra stb) Katt a képre!


FUTSZ?

Katt ide, 10 napon keresztül adunk 10 videót, hogy biztonságosan, helyesen és hatékonyan futhass. Technika, gyakorlatok, bemelegítés és nyújtás. Még a Shiva is feltűnik benne olykor :) 

ps: vagy kattints ide, ez rögtön a videósorozathoz visz.


Nincs időd semmire?

Képmutatás lenne azt állítanunk, hogy nincsenek olyan életszakaszok, amikor egyszerűen nem fér bele annyi mozgás, énidő, foglalkozás magaddal, mint amennyit érdemelnél, vagy szeretnél. Nekünk is volt már ilyen. Felállítottunk viszont egy szabályt. Még a nehéz és túlterhelt időszakokban is hetente 3x20 percet magunkra kell tudnunk szánni. Olyan nincsen hosszú távon, hogy nem. Mert akkor valami komoly gond van az életünkben. Heti 3x20 perc, az semmi. Viszont egy terhelt időszakban megmentheti konkrétan az életed.

Ezért hoztuk létre a Tökéletes Test Programot, valamint a SPAR 30 napos életmód programját. Online, 20 perces mozgások közül választhatsz. Lehet ez jóga vagy edzés, regeneráció vagy relax. Bármi. Csak szánj magadra a terhelt időszakokban is heti 3x20 percet. Hidd el, megéri! 

És kitartás, minden nehéz időszak elmúlik egyszer :)
Panni, Marci

Nézd, néhány hétköznapi hősünk, akik gyerkő mellett csinálták az njoyos online programokat. 


Változtatnál? De tényleg?

6 hónapos életmódváltó

Fogynál, izmosodnál, egészségesebb lennél, sportbeli eredményeiden javítanál?

Akármi is a célod, tudunk segíteni, csatlakozz!

Az életmódváltó program fókusza az étkezés. Hétről hétre pici változtatásokkal, lépésekkel jutsz el a fél év végére az áhított célig. Itt a honlapon követheted a teendőket hónapról hónapra!

A fél év végére teljesen életed részévé válik az egészséges táplálkozás, tudni fogod mi kell a testednek és, hogy hogyan érheted el a céljaidat, legyen az fogyás, izmosodás, állóképesség... Nem egy fix étrendet adunk, hanem megtanítunk arra, hogyan tudod személyre szabni, a neked legmegfelelőbbet összeállítani.

A 4 éves kisfiam, megkérdezte egyik nap, miközben bohóckodtunk, birkóztunk, hogy anya, hol a hasad? na, most mondjátok meg, nem cuki? <3 micsoda bók :)))
Amúgy minusz 9 kilónál tartok, a tiszta kajálás jól megy, és szuper h így figyelek magamra, a testem pedig jelez ha vmi nem oké, nem esik jól. Ezt májusban még nem is gondoltam volna :)
— 2016-os résztvevő Livi

Az alábbi gombokra kattintva saját ütemben haladhatsz az életmódváltásban:


2016-os tapasztalatok:

Olyan nagy öröm számomra, hogy a segítségetekkel sikerült lefogynom. A 44-es méretről a 40-es méretre. És nincs hasam. A legnagyobb öröm számomra ez! Nagyon kemény hónapok voltak voltak főleg az első! Visszakaptam az önbizalmat, az önbecsülést, szeretem magam és minden porcikámat! És nem hagyom abba. Van még feladatom, izmosodni, formálódni. Egyre több bókot kapok! Köszönöm nektek! Puszi!”

”Megkaptam már, hogy könnyű nekem ezt csinálni. Mondom miért 3 gyerek mellett mindennap 4 és fél órát órát utazom oda-vissza a munkahelyre 2 műszak van, van hogy három. az első hónap nehéz volt főleg az első hét.Amikor először elolvastam mit nem ehetek elbőgtem magam, annyira sajnáltam magam:( Most is vannak az ismerőseim között akik állandóan azt hajtogatják, hogy le kéne fogyni, majd amikor elkezdem mondani, hogy a cukrot lekénne tenni stb. azonnal elkezdik a kifogásokat keresni és amit mindig is mondtok, hogy elhatározás az egész és odafigyelés és következetesség és tudatosság. Amikor a 2-dik hónapnál megállt a fogyás változtattam az étkezésen, ahogy írtad. Most nem a kilók mennek le, hanem formálodom. Hosszú évek óta most volt, hogy élveztem a strandot, nem zavart, hogy fürdőruhában vagyok.:) Sokat kell még tanulnom tőletek! A jóga jó, hosszú idő lesz mire szépen csinálom még a legkönnyűbb feladatokat is. Milyen hajlékony lettem:)”

”Sziasztok, nos, leírom azt a néhány dolgot, melyeket magamon tapasztalok a néhány hét után...nem, a cukrosliszt nem hiányzik. Zöldséget eszem, ÉÉÉÉN, aki évi két fej salátánál többet nem bírt lenyelni. Ma estére finom kerti salátalapiba hummuszt, sonkat vagy halikrát tekertem, mellé kerti retek, kerti apró kis sárgarépák, s akadt eper is. Az ételek ízét jobban érzem. Érdekes, minden sokkal édesebb, jóízűbb, mint megszoktam. Nem esik már olyan nehezemre a kertben hajladozni, sem valamiért leszaladni a pincébe és vissza a lépcsőn. Igen, képes voltam vasárnap reggel 6-kor kelni és kimenni a bolhapiacra-ezt terveztem magamnak ajándékképpen. Igen, alig vártam ma este, hogy csendesedjen el a ház, nekifoghassak a gyakorlatoknak. (!!!) Nem ismerek magamra. Nemsokára viszont jóleső kuncogással teszem el magam holnapra: valami megváltozni látszik, de persze nem kiabálom el, csak megsúgom itt nektek halkan :). Aludjatok jól!”

”Köszönjük Neked ezt a délelőttöt. Remek volt az az egy óra. Úgy elrepült, hogy észre sem vettem. Utána pedig olyan jó volt, hogy ezt előtte elképzelni sem tudtam. Mindig jó torna/edzés után, de most olyan könnyűnek éreztem a testem, mint talán még sosem. Köszönöm!”

”Mikor jönnek a hullámvölgyek és éppen lefelé tartok, mindig benézzek elolvasom amit írtok, amit főztök és lendülettett kapok. Ez a nagy meleg kísértésbe visz, hogy mennyivel egyszerűbb lenne bemenni egy cukrászdába és venni valamit. Utána máris jön a következő gondolatom, hogy nem. Nem éri meg. A belefektetett munka és az íz sem, mert már túl édes lenne. 6 hete nem ettem péksütit, sem kenyeret!!!! Nagy dolog számomra! És már nem hiányzik! A futást elkezdtem élvezni. Képes voltam ma ( vasárnap) hajnali 6-kor felkelni, hogy még a nagy meleg előtt edzek. Éjszakás voltam a héten és munka előtt még tornáztam :) Büszke vagyok magamra.”

”Hogy mitől más az njoy,mint bármelyik másik divatosnál divatosabb fitness tanácsadó oldal???
Hát mert ők tényleg értünk vannak, mindenben segítséget nyújtanak, igyekeznek személyreszabottan, a nekünk legmegfelelőbb tippeket és tanácsoksat adni.
Személy szerint én örökké hálás leszek Bakonyi Panninak, hogy a sok ember közül akinek csak megmutattam a térdsérülésem, ő volt az egyetlen aki azt javasolsz keressek egy gyógytornászt, aki majd segít helyre tenni a lábam. Segítséget is ajánlott,hogy amennyiben nem ismerek senkit,nagyon szívesen segít megkeresni a megfelelőt. Hát mi ez ha nem elhivatottság.
Azóta rendbe jött a térdem, végzem az általa össze állított mobilizációs gyakorlatokat, követem a tanácsait mind mozgás, mind táplálkozás terén. És 180 fokos fordulatot vett az életem! Csupán annyit mondhatok,annak aki nem hisz ebben, ami a mesékben is a befejezés: aki nem hiszi járjon utána ☺😉”

” Én a Nők lapja nagy életmódváltó programján keresztül ismertem meg Pannit személyesen. Nagyon pozitív személyiség, sok türelemmel és szakértelemmel segít nekem, aki eddig be volt oltva mozgás ellen! Mindig személyre szabottan adta meg a feladatokat, mert így 62 évesen nem olyan könnyű. Azonban Vele sikerült! :)
— Mi köszönjük nektek a bizalmat!

További visszajelzésekhez kattints ide!