Blog

2016 számvetés

Januárban lesz egy éves az njoy. Szilveszter közeledtével elkerülhetetlen a  visszatekintés.

2015 őszén egy felettébb unalmas, de kötelező tanfolyamon töltöttük a hétvégéink nagy részét. Marci álmodozott arról, hogyan lehetne mindezt másképp csinálni, Panni a kreatív energiáit nem tudta lekötni, ezért elkezdett egy honlapot bütykölni. És így lett az njoy. Játékból, kiváncsiságból, adni akarásból, "csak úgy". Úgy gondoltuk irogatunk majd a blogba, és ettől jól érezzük magunkat.

Aha.. :) Ember tervez..

Szinte rögtön az első néhány blogposzt megírása után megkeresett minket a Nők Lapja, hogy kísérjük az életmódváltóikat, valamint ezzel párhuzamosan elindítottuk a saját életmódváltó programunkat is.  

Ez azt jelenti, hogy több, mint 100 résztvevővel foglalkoztunk napról napra igényének megfelelően étkezéssel, mozgással, rehabbal és lelki dolgokkal kapcsolatosan.

Van, hogy kérdezik, hogy miért nem hirdetjük az njoyt, miért nem vagyunk provokatívabbak, miért nem kínálunk egyszerűbb "dobozos" programokat, amit mindenki betart és "azonnali hihetetlen" eredmények születnek.. 

Azért, mert azt gondoljuk az eredmények és az njoy varázsa is a személyreszabottságban rejlik :) Mindent megteszünk azért, hogy aki csatlakozik, és fektet belénk bizalmat, az saját magának ki tudja alakítani a teljesen rászabott egészséges és boldog életmódot.

Az elmúlt évben megújult a honlapunk, lett hírlevelünk, és vezettünk sok kihívást kezdve a jógától, a lelki dolgokon át egészen a rehabos mozgásokig, na meg kajálósak is voltak szép számmal. Épp a 12 napos karácsonyi fut. 

Forgattunk egy csomó videót, és ti szerettétek, hogy nem maníros, hogy őszinte, hogy sokszor vicces, amikor épp az étkezőben próbálunk elférni, hogy bemutassuk az aznapi gyakorlást. A fentiek mellett pedig mélyen szakmai.

Folyamatosan fejlődünk, tanulunk, kérdezünk nálunk képzettebbektől, továbbképzésekre járunk, hogy bővüljon a tudásunk és minél több féle prpblémára tudjunk valódi választ adni.

Szerettük, szeretjük, hogy visszajeleztek, kérdeztek, együtt tudunk gondolkodni, együtt tudunk fejlődni. 

Nagy fába vágtuk a fejszénket amikor belekezdtünk a 10 hetes programba, ami januártól indul. És itt is bíztatok, bíztok bennünk, és jelentkeztek, és bele fogtok vágni. Persze lesz életmódváltó 2. felvonás is :)

Panni már njoy égisz alatt tart jógaórákat, Marci behozta Magyarországra az EVLM technikát és hatalmas sikereket ér el a hozzá járó sportolóknál. És idegenek ismernek fel minket néhol, és köszönik meg az njoyt. Az külön öröm, amikor pl fascia-anatómiát (kedvenc témánk) nem kell túlmagyaráznunk, mert random emberek olvasták a blogot és tisztában vannak az alapvetésekkel, sőt! Megoldásokat találtak a problémáikra!!!

Szóval a blogolgatunk dologból lett egy egymást segítő, támogató közösség, valamint nekünk egy szerelem-projekt, egy kb teljes állás.

Médiamegjelenések, megkeresések, világuralom - oké, ez még nem :) még.. :))

Köszönjük nektek a bizalmat, a szeretetet, azt, hogy nem kell másnak lennünk, mint amik vagyunk miattatok, azt, hogy együtt fejlődhetünk és bontakozhatunk ki ti, meg mi is. 

2017-ben pedig: találunk egy termet, ahol megnyitjuk az njoy életmódközpontot. Marci egy spec és Mo-n még nem létező edzés és rehabilitációs továbbképzésre megy, és honosítja meg itthon is. Valamint kidolgozunk egy piaci résre választ adó jógamódszert is. Panni könyvet ír és folytatja a tanítást és a börtönjógát is. 

Köszönjük, hogy vagytok!!!

Panni, Marci

Ha Te is visszatekintenél 2016-ra és terveznéd 2017-et ajánljuk az Éviránytűt