Blog

Neked való a Tökéletes Test Program?

A tökéletes test a Te tested. Csak a legegészségesebb és legfittebb verziója!

Íme néhány ötlet, ki és mit profitálhat a programból:

Ha változtatni szeretnél...

Életmódváltáson töröd a fejed, és végre elkezdenél mozogni is? Akkor neked való. Az étkezési rész az alapja az életmódváltásodnak, ebben segítséget fogsz kapni tőlünk és a közösségtől. Az általános fittséget több oldalról támogatjuk meg, a programmal megszerezhetsz egy alapvető erőt, állóképességet és mobilitást, fejlődik a mozgáskultúrád. Valamint arra is jó, hogy megismerd, milyen mozgásforma áll közel a szívedhez. 

Fogynál? Kevés vagy nagyon sok túlsúllyal kell megbírkóznod?

Ez nem fogyókúra. Sosem ajánlunk fogyókúrát. Radikális élet és szemléletmódváltást annál inkább. Amennyiben fogyni szeretnél mielőtt belevágsz a programba, már most kezdj neki az étrended rendbeszedésének (lásd itt: http://www.njoylife.hu/etkezes-bevezeto/). A programunk alapvetően mozgás fókuszú valamint segít a megfelelő mentális hozzáállás kialakításában. És nagyon intenzív. Nagy túlsúly esetén Te a jógaórákból fogsz legtöbbet profitálni, hidd el kihívás lesz! Az erősítős részek egy részét majd ki kell hagynod, illetve módosítanod kell, hogy biztonságosan tudj mozogni, valamint a futásokat is helyettesítened kell. Ebben segítünk:) Ha nem érted miért írjuk ezeket olvasd el ezt a bejegyzést: http://www.njoylife.hu/blog/mozgas-tulsulyosonak Ami fontos, hogy ez nem szabad, hogy a kedvedet szegje, mármint az, hogy nehéz. Inkább motiváljon:D
Szóval ha egy motiváló közösségre, sokáig használható edzésekre és valódi gondolatformálásra vágysz, akkor vágj bele, csatlakozz a programhoz


Menedzsereknek, üzletasszonyoknak, 3 műszakban dolgozóknak, "nincsidőmsemmire" embereknek.

Mert általánosan kondicionálja a tested, mert segít levezetni a stresszt, mert nem kell hozzá elmenned otthonról, mert kikapcsol, mert energiával tölt fel, és mert HETI 4x KELL, HOGY LEGYEN IDŐD MAGADRA!!!!!!! 


Ha kisgyerekes anyuka vagy...

Amennyiben a szülés utáni regeneráción túl vagy (ez egyén függő mennyi idő) és szeretnéd visszaszerezni vagy megszerezni a fittségedet, ledolgozni a felesleges kilókat és energikusabb lennél, akkor neked való. Valószínűleg a legtöbb erősítős/kondicionálós feladaton könnyítened kell majd (ne aggódj, mindent elmagyarázunk hogyan), viszont hamar fogsz fejlődni, a tested emlékezik és fogékony! Nagyon jól fognak esni a jógák a szoptatás / babahordozás miatt beállt hátad, nyakad, vállöved lelazítására. És bónusz heti 4x igényel csak 45 percet. Tudjuk, soknak hangzik, néha lehetetlennek a baba mellett. Próbáld meg bevonni a férjedet, támogasson ebben. Várunk szeretettel!


Ha sportoló vagy...

Attól függően, hogy mit edzel tudsz profitálni a programból. Az erősítő blokkokban olyan feladatokat gyűjtöttünk össze, melyek túlmutatnak a szokásos 60hasprés fogalmán, és megtanulhatod még hatékonyabban használni a testedet. A mobilitásod és a flexibilitásod fejlesztését a jógás foglalkozásoktól várhatod, valamint amennyiben versenyre készülsz biztosan számít majd a mentális felkészülés, a relaxációk és egyéb vizualizációs technikák elsajátítása is. Vágj bele, kihívás lesz, és sokat fog hozzáadni a sport beli teljesítményedhez!