4. személyreszabás

A tökéletes egészséges étrend

Az utolsó lépés a jó pap holtig tanul csoportba tartozik. Figyeld magad, és változtass, amin kell! Figyeld meg elegendőek-e a mennyiségek, vagy esetleg bizonyos napokon (pl edzéseknél) többre van szükséged valamelyik tápanyagból? Jól alszol? Energikus vagy? Mi a célod, fogyás, izmosodás, szintentartás? Alakítsd a blokkokat saját igényeidnek megfelelően! Játssz tudatosan! 

Fogyókúra:

Amennyiben az egy hónap után úgy tapasztalod, hogy szerinted fogynod kellene, és ezt felgyorsítanád (ismétlem az egy hónap alap blokkozás UTÁN!!!!!) akkor két variációd van:
- a napi ételeidből összesen leveszel egy blokknyi CH-t. Magyarul a 15 blokkos embernél maradva, a napi kaja 15blokk zsír, 15 blokk fehérje és 14 blokk CH lesz.
- minden étkezésedből leveszel 1 blokk CH-t és hozzáadsz 3 blokk zsírt.
szóval (maradva a 15-ös kiindulásnál, napi 3 étkezésnél 5-5-5 blokk eredetileg egy étkezés) egy étkezés így fog kinézni: 5 blokk fehérje, 8 blokk zsír és 4 blokk ch.

tömegelés, hízás:

Igen, ilyen is van :) Emelj két blokknyit első körben a kalkulátor által kiszámoltakon, figyeld magadat 2-3 hétig, és utána még emelhetsz, ha szükséged van rá. Edzést ne feledd ;)

Ne aggódj, tényleg nem atomfizika. És kb egy hét mire ránézésre is meg tudod állapítani a dolgokat, használd a tenyér módszert, a legtöbb ételnél az működik! Tudod, ahogy mondtuk, ha fitneszmodell - akkor grammozol, és tényleg 1000%-ban pontosan méred ki a blokkjaidat. A fitnesz modell léthez képest lődd be a saját célodat, ha "csak" egészséges és fitt szeretnél lenni, akkor bőven jó a tenyér módszer :)

Tedd bele most az erőt, energiát, utánajárást és akkor könnyedén fog menni a mindennapi életben. Az összes mintareceptünk elkészíthető blokkokra számolva.

Készíts ízletes ételeket, ne sanyargasd magad. Ha tippekre, ötletekre van szükséged, ajánljuk ezt az albumunkat, több, mint 100 recepttel. Találd ki a hagyományos, szeretett ételeid tiszta verzióit, számold ki kb a blokkokat és hajrá!

Jót teszel magaddal, hisz szereted magad. Élvezd!

Bármi kérdésed van, keress minket bátran! Barangolj a honlapon és a blogban további érdekességekért.  P+M