Fegyenc Jóga Projekt

Tégy róla, hogy egy biztonságosabb és jobb világban élhessünk!

Valljuk, hogy a boldogság és az egészség mindenki számára elérhető. 
Ezért hiszünk a változásban, abban, hogy az egészség holisztikus, a közösség erejében, és a tudás kölcsönös megosztásának fontosságában. 

Ezért ahol csak lehet segítünk, sokszor önkéntesen. Az njoy ingyenes tartalmain felül a legfőbb önkéntes projektünk 2015 óta a Fegyenc Jóga. Panni fogvatartottaknak tart jógaórákat 2015 augusztusa óta, lenyűgöző eredménnyel.

A börtönjóga órák alatt a bezártságban megszületik a szabadság. Az agresszió csökken, a frusztráltság elmúlik és teret kap a valódi önismeret, szembenézés és változás. Kint, mint bent. Csak mi idekinnt nem egy kőfalakkal körbevett börtönbe, hanem a saját magunk által épített zárkába vagyunk bezárva. És lehet, hogy egy jógaóra alatt egy fogvatartott odabent szabadabb, mint mi idekinnt a saját mókuskerekünkben.

Panni börtönjóga blogját a képre kattinva tudod megnézni.

Panni börtönjóga blogját a képre kattinva tudod megnézni.

Hogyan segíthetsz? És miért tennéd?

Nem kérünk adományt. Nekünk ahhoz, hogy a börtönjóga projekt fejlődjön, terjedjen, időre van szükségünk. Ami tudjuk, hogy pénz. Ezért egy olyan támogatási rendszert dolgoztunk ki, ami első sorban Neked segít, a Te külső-belső egészségedet javítja. Másodsorban, viszont nekünk ad több időt a börtönjóga projektre. Amivel a fogvatartottak esélyt kapnak a változásra, hogy sikeres beilleszkedjenek a társadalmunkba szabadulás után.

Vagyis egyszerre teszel magadért és egy biztonságosabb, jobb jövőért!

TTP - jóga, edzés, meditáció

Ha jelentkezel a 10 hetes komplex mozgásprogramunkat, a saját fejlődéseden túl 4 féle módon is támogathatod a projektet. Kattints, és nézd meg a részleteket!

 
meditáció
börtönjóga

Fegyenc jóga órák - HAMAROSAN

Néhány hét múlva online megvásárolhatóak lesznek a börtönben tartott jógaórák, itthon leforgatott videói. Mert, ahogy ez a projekt rámutatott nem csak mentálisan, lelkileg igaz a kint, mint bent párhuzam, de fizikailag is. Így ti is tudtok otthon gyakorolni (úgy fogom megcsinálni, hogy kezdőtől a tapasztaltabbakig, mindenki tudjon csatlakozni). HAMAROSAN :)


 

Ancsa régi elkötelezett támogatója a börtönjóga projektnek, angoltanár, emellett egyedi és gyönyörű festmények alkotóművésze. Ajándékba kaptuk tőle az itt látható meditálós képet Panniról.

Felajánlotta nekünk a börtönjóga által inspirált képeit, támogatásként. 

A lenti képeket A/4-es jó minőségű nyomtatásban, vagy online is megvásárolhatod, hogy támogasd a projektet.

Itt nézheted meg a többi csodálatos alkotását. Nagyon hálásak vagyunk neki :)

 

Megrendelhető képek

MEGRENDELÉS MENETE

Válaszd ki melyik képet szeretnéd, és hogy nyomtatva, vagy online.

A4 méretben nyomtatva, ajánlott küldeményként postaköltséggel együtt: 5000 Forint/kép
Online küldve pedig 3000 Forint/kép

A megrendelés beérkezésétől 24 órán belül a Megrendelő a megadott e-mail címre visszaigazolást valamint díjbekérőt kap az njoy@szamlazz.hu címről. A megrendelés összegét átutalással vagy azonnali bankkártyás fizetéssel is tudja rendezni. Az összeg beérkezésétől számított 24 órán belül a Szolgáltató elküldi a számlát. Innentől számított 8 munkanapon belül kézbesíti a Magyar Posta szolgáltatásával ajánlott küldeményként a megrendelt alkotást.

Az alábbi űrlap kitöltője (továbbiakban Megrendelő) megrendeli a fent részletezettek alapján az általa kiválasztott alkotást.  Felhasználó felelős a megadott adatok valódiságáért és helyességéért. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A Megrendelő a megrendeléssel hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató a megadott adatait az Adatkezelési szabályzat alapján kezelje.

Név *
Név
Megrendelem a következőket *
Válaszd ki, melyik képet és hogyan szeretnéd megrendelni
Amennyiben megegyezik a fentiekkel, nem szükséges kitölteni.
Nem kötelező, csak ha szeretnéd :) Ha pl nagyobb méretben szeretnél rendelni, itt jelezhetes.

Panni TED előadása

Előadásában bemutatja a mozgáshoz szorosan kapcsolódó önismereti útjának a börtönben tapasztaltakhoz lenyűgözően hasonló motívumait. Szabadúszó marketinges, kkv-védőangyal és jógaoktató. Lételeme, hogy inspiráljon, akár céges keretek között hatékonyabb, kreatívabb munkára vagy a személyes fejlődés útján. A testet egy laboratóriumnak tekinti, ahol megismerhető és megváltoztatható a belső önvaló. A belső fejlődés eszköze pedig a mozgás.