GYIK

GYIK

  • Bármikor kezdhetem a programot?

Igen! Amint megvásároltad, és megkaptad a jelszavakat, az egész csak rajtad áll. Bármikor kezdheted és bármikor újrakezdheted. A hozzáférésed megvan hozzá.

  • Fontos ragaszkodni a Ti edzés/jóga beosztásotokhoz? 

Nem fontos. Ez egy ajánlott beosztás, arra az esetre ha mást nem mozog az illető és a lehetőségei megengedik a h-k, cs-p mozgásokat. Ha neked más az időbeosztásod, mások a prioritások, alakítsd ki a magad ritmusát és ragaszkodj is hozzá! Ha kell, segítünk, csak írj!

  • Más edzést lehet végezni a program mellett?

Lehet, természetesen. Ugorj eggyel fentebbi kérdéshez, látod, beoszthatod az edzéseket jógákat a saját ritmusod és lehetőségeidhez mérten.

  • Mi a helyzet az étkezéssel?

A program főoldaláról le tudod tölteni az Étrendtervező és bevásárolólista PDF-et, abban megtalálod az egészséges étkezésre vonatkozó alapvetéseket, amiket követned kellene a program során (és amúgy is :)). Amennyiben mélyebben érdekel a téma, ajánljuk az étkezés menüpontot a honlapunkon. 

  • Beteg lettem - mit tegyek?

Mielőbbi jobbulást kívánunk. Azt javasoljuk, ameddig nem gyógyulsz meg, ne fáraszd a szervezetedet plusz dolgokkal, mint edzés. Laza jógát csinálhatsz, sétálj nagyokat ha tudsz, és ha már teljesen jól vagy, kapcsolódj be újra a programba.

  • Túl gyenge/merev vagyok még a gyakorlatokhoz... :(

Sebaj, azért vagy itt, hogy fejlődj! Gyakorolj, csináld a könnyebb verziókat, kérj segítséget a FB csoportban vagy mailben!

  • Fontos belépni a FB csoportba?

Kötelezővé ugyan nem tehetjük, de ajánlott. A programjaink eddig résztvevői csoportjai egytől egyig jó hangulatú, egymást inspiráló kis közösségekké alakultak, nem ritkán barátságok is szövődtek. Mi nem hagynánk ki. Együtt minden könnyebb!

  • Nem látom a videókat, mi a probléma?

A programra jelentkezéskor megadtál egy Youtube-ra regisztrált e-mail címet. Azzal kell bejelentkezned Youtube-ra és akkor fogod látni csak a videókat. Amennyiben még így is problémád van vele, írj, megoldjuk!

Bármi egyéb kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
Marci, Panni