Légrádi Flóra

légrádi flóra

Több mint tíz éve része a jóga az életemnek, naná hogy az njoy alapítóit is így ismertem meg és ennek köszönhető hogy ott voltam a stúdió születésekor.

Korábban az ashtanga, idén a flow jóga kezdett el igazán vonzani mert megtapasztalhatom benne azt a könnyű áramlást amit az élet többi területén is nagyon szeretek megélni.

Az njoy erre azért alkalmas mert jelen van az  elfogadást ami összetartja és a vibrálás ami mozgásba hozza a közösséget. Mindig történik valami, amihez jó csatlakozni :)


Többek között azt is megtanultam a jógától hogy a rend nem unalmas, sőt. A rend valami amire lehet támaszkodni, építeni és amit olykor fel lehet borítani :) Ha a dolgok folyása zavartalan, az számomra tud olyan flow élményt adni mint egy jógaóra. 

Ezt a folytonosságot segítem a stúdió működésében. Ha programokkal, bérlettel vagy az órákkal kapcsolatos kérdésetek van írjatok, jó eséllyel én fogok válaszolni :)

Civilben jogász vagyok, adatvédelemmel foglalkozom és két éve irodavezetőként is dolgozom. Sokkal jobban szeretek párhuzamosan több dolgot csinálni, simán megfér egymás mellett két teljesen különböző féle terület. A jóga nálam bizonyítottam nem múló szeszély ezért szeretném idővel azt az élményt amit a figyelem, a légzés és a mozdulatok áramlása ad másoknak is megmutatni, velük együtt átélni. Ki tudja, talán jövőre már oktatóként köszöntelek majd titeket.