Mentorprogram

Csoportos mentorálás és szupervízió, avagy szakmai személyiségfejlesztés. A program alatt bombabiztos alapokat kapsz a jógatanításhoz, elmélyítheted a saját gyakorlásodat. A fókusz gyakorlati tudáson és a tanításmódszertanon lesz, valamint egy olyan eszköztár kialakításán, mellyel folyamatosan megújulni képes, inspiráló, saját hanggal rendelkező oktatóvá válhatsz. Segítek felébreszteni a kreativitásodat, megfogalmazni önmagadat oktatóként, hogy inspirálhass másokat. Bővebben lásd lent.

VAN EGY CSODÁLATOS KINCS A KEZEDBEN...

Megismerkedtél a jógával, és megváltoztatta az életed. Velem is így volt. :) Minden csoda akkor jó, ha megosztod, ezért eldöntötted, tanítani szeretnél. Jógaoktató leszel. Elvégeztél egy jógaoktató képzést, és...

Most ezt az oldalt böngészed, mert valami hiányzik. Valami, ami a sok lexikális tudásból gyakorlatit csinál. Valami, amivel megtalálhatod a saját hangod. Valami, amitől felfedezheted magadban a legjobb jógaoktatót.

Valamint a legjobb oktatóknak is szükségük van szupervízióra, vagyis szakmai személyiségfejlesztésre. Vannak szakmai kérdéseid? Vannak nehezebb gyakorlóid? A saját gyakorlásodban akadtál el? Motivációt vesztettél?

mentorprogram bakonyi panni jógaoktató

Több éves oktatói, coaching és marketing tapasztalattal a hátam mögött több oktatót segítettem már a kezdeti nehézségek legyőzésében, vizsgafelkészülésben, szakmai kérdésekben. Az így, valamint saját oktatási és tanulási tapasztalataim alapján felgyülemlett tudást szeretném átadni most, mert hiszem, hogy a jógaoktató benned van, ha van hívásod rá. Manapság pedig talán nagyobb szükség van elkötelezett, inspiráló oktatókra, mint akármikor.

A program alatt bombabiztos alapokat kapsz a jógatanításhoz, elmélyítheted a saját gyakorlásodat. A mentorprogram fókusza a gyakorlati tudáson és a tanításmódszertanon lesz, valamint egy olyan eszköztár kialakításán, mellyel folyamatosan megújulni képes, inspiráló, saját hanggal rendelkező oktatóvá válhatsz. Segítünk felébreszteni a kreativitásodat, megfogalmazni önmagadat oktatóként, hogy inspirálhass másokat.

MENTORPROGRAM JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

A programban csak végzett jógaoktatók vehetnek részt.

TÉMAKÖRÖK

 • gyakorlati anatómia

 • jógapózok igazítása, javítása

 • tanításmódszertan, tanítási gyakorlat

 • intelligens és kreatív jógasorok, órák készítése

 • rengeteg oktatási gyakorlat

 • saját gyakorlás kialakítása

 • tematikus jógaórák (filozófia, mindfulness az asanakhoz hangolva)

 • Hogyan teremts biztonságos helyet a fejlődéshez

 • légzőgyakorlatok szerepe, helye, tanításmódszere

 • speciális igényű csoportok, gyakorlók vezetése

 • ki vagy Te, mint jógaoktató? Önazonosság, célok, önfejlesztés, kapcsolat önmagaddal

 • Kommunikáció

 • Jógamarketing, jóga business, etika - hogyan juss el a leendő tanítványaidhoz?

HELYSZÍN, IDŐPONT, ÁR

Helyszín: njoy mozgásműhely (1111 Budapest Bercsényi utca 5.), esetenként kültéren a környéken
Időpontok: január 26, február 9, február 23, március 2, március 9, március 23, április 6,7.

Létszám: minimum 6 maximum 12 fő esetén indul a program, hogy biztosan személyre szabott figyelmet kapj
Részvételi díj: 80.000.- Forint (első részlet, 30.000.- Forint a jelentkezés megerősítésére, a fennmaradó összeg a program első napján)
Alkalmanként részletekben külön fizetve: 12.000 Forint/alkalom (összesen 96.000.- Forint) 

Az ár tartalmazza:

 • 8 alkalmas mentorprogram

 • egyéni coaching és mentorálás - igény szerint

 • a program alatt heti 2 csoportos órán való ingyenes részvétel (egyben fizetett részvételi díj esetén, alkalmanként nem) Bakonyi Panni óráira érvényes. Az njoy többi oktató óráján való felhasználás esetén 50% kedvezményre jogosít.

 • tananyag és házi feladatok (előzetes felkészítő házik, és közben óráról órára)

A fentieket támogató környezetben, kislétszámú csoportban sok házi feladattal, önmunkával, 3 hónap alatt 8 oktatási napon sajátíthatod el. A legjobbaknak utána akár munkalehetőség az njoy mozgásműhelyben. Amennyiben szeretnél egy megtartó szakmai közösség részese lenni, sokat tanulni magadról, és a folyamat végére magabiztos jógaoktatóvá válni, jelentkezz! 

Jelentkezés: panni@njoylife.hu
Kérlek írd meg a jógás és az oktatói múltadat, írj a saját gyakorlásodról, és hogy miért szeretnél jelentkezni.

Szeretettel várlak!
Bakonyi Panni - jógaoktató, coach, a börtönjóga program alapítója. 


Résztvevői visszajelzés:

"Éreztem, hogy nem csupán halat adsz, hogy jól lakjunk, és részedről ki van pipálva. Neked fontos, hogy tudjunk halászni! Merjünk másként csinálni dolgokat, ahogy mi azt természetesnek gondoljuk, akkor lesz igazi a mi tanításunk, ami nagy erő  köszönök mindent, amit nem lehet egészen szavakba önteni, de nem akarok mázas lenni, csak természeteaen megköszönni, Namaszté "

"annyira köszönök neked mindent, Panni! <3 köszönöm, hogy a mesterem lettél, és nem lehetek elég hálás, hogy tanulhatok tőled, hogy aztán egyszer én is hasonlóan szuper tanító lehessek. már elhiszem, hogy ez akár meg is történhet! ;)"