Edzéstervek

Move because you can. If you won't,probably you won't be able to.
Use it or lose it.

 

Online training, otthoni és termes edzéstervek

Kinyomtatható edzéstervek és hozzá videók a gyakorlatokról

Szeretnénk, ha erősebb, fittebb, egészségesebb és boldogabb lennél. Szeretnénk, ha a helyedre kerülnél külsőleg és belsőleg is!

Az online tréninget azért hoztuk létre, hogy a fentiekben tudjunk segíteni, körülményektől függetlenül. 

Az edzéstervek ingyenesek, de jelszóval titkosítottak, hogy csak ahhoz jusson el, aki kitöltötte a mozgástesztet, és biztonsággal tud gyakorolni. Görgess le a mozgásteszthez!

Kinek szól?

  • életmódváltóknak
  • sportolóknak akik a sportági/termes edzéseiken kívül otthon is szeretnének egy jól felépített erő és állóképesség fejlesztő programot csinálni
  • kismamáknak akik a babavárás után is szeretnének fittek és egészségesek lenni
  • időhiányban szenvedőknek
  • akik nem szeretnek társaságban mozogni
  • férfiaknak, akik szeretnének erősebbek lenni, és hatékony, használható izomzatot kialakítani
  • azoknak akik nyaralnak és ott is szeretnének érdekes, hatékony mozgásokat végezni, eszközök nélkül
     
  • BÁRKINEK, aki szeretné megtanulni használni a testét, erőssé, gyorssá, rugalmassá válni, készen lenni bármilyen kihívással is kell szembenézni. Azoknak, akik szeretnek mozogni!

Mi a fejlődés titka?

Te magad. Mi megadunk mindent, ami az edzésekhez kell, a programban résztvevők, és persze egyébként is bárki kérdezhet mozgással, rehabilitációval, életmóddal kapcsolatban. 

Biztosan sokszor tapasztaltad, hogy van akinek sikerül a célok elérése, mások pedig elbuknak. Talán Te is ebbe a második csoportba tartozol. Mi nem árulunk csodamódszert, varázsport és két nap alatt minden megváltoztató módszereket sem hirdetünk. A célod elérésének (legyen az bármi is) az eszköze a következetesség. Ez különbözteti meg a sikeres embereket a sikertelenektől. 

Ha megvan a motivációd, az online programban a profin összerakott edzéstervek, étrendtanácsadás mellett mi fogjuk a kezed. A segítségünkben, és a közösség megtartó, támogató erejében bízhatsz. Így biztos lehetsz benne, hogy el fogod érni a céljaidat. Belevágnál?

Szuper!

Az egész online edzés ingyenes. Havonta fogod megkapni a feladataidat, heti 3 edzéssel számolj. 

Mindössze egy dolgot kell megtenned, hogy belépj az njoyos edzések világába. Egy mozgástesztet kell elvégezned otthon, és elküldened nekünk az eredményét. Ez azért fontos, hogy tudjuk nagyjából milyen szinten állsz, mivel fontos, hogy helyes alapokon mozogjatok. Összeállítottunk három tesztet. A fájdalmat, a mobilitás és a stabilitás-beli diszfunkciókat szűrjük ki velük, amik után már el tudsz indulni a neked megfelelő mozgással.

Feladatok - ide kattintva tudod megnézni a feladatokat. Egyértelműek az instrukciók, találsz képet is. Kérj meg valakit, hogy segítsen pontozza le a megadottak szerint. 

Pontozó űrlap -  (NE ITT TÖLTSD KI, vagy töltsd le vagy pedig másold le: File/másolat készítése, és máris a saját G-drive-odon lesz, és szerkesztheted.) és töltsd ki.

Ha bármi nem világos, vagy szeretnéd, hogy mi pontozzuk le a gyakorlataidat, küld át nekünk a képeket és már csináljuk is! 
A képeket/a kitöltött pontozó űrlapot az info@njoylife.hu címre várjuk. Amint ezt küldted, megkapod a belépési adatokat a tréninghez.

Ha arról olvasnál miért is fontos ez, kattints ide

Fontosnak tartjuk, hogy NE osszátok meg a feladatokat, edzésterveket olyannal, aki nem töltötte ki a mozgástesztet. Szeretnénk ha a fejlődésetek biztonságos lenne. Ezért nem pakoltunk fel mindent elérhetőre. A teszt 20 perc alatt bárki számára kitölthető, elküldi, megnézzük és máris megkap mindent, pluszban jótanácsokkal, hogy a tesztje alapján mire kell figyelnie. Kérünk titeket, tartsátok tiszteletben ezt a döntésünket, és a lejelszavazott honlaprészekhez amiket kapni fogtok ne adjátok meg másnak a jelszót.

Nem irigységből. A Ti illetve mások érdekében :)

Várunk szeretettel!

P+M

A programot az alábbi linkeken érheted el, jelszót a kitöltött mozgásteszt elküldése után küldünk mailben!