Privát Jógaórák Pannival

Neked is hiányzik a személyre szabott odafigyelés? Az, hogy valaki megértse a céljaidat és a helyzetedet, és ennek megfelelően jelöljön ki utat számodra? A privát jógaórákon pont ezt kapod. Legyél fiatal vagy idősebb, nő vagy férfi, sportos vagy épp most változtatni kezdő, kismama vagy topmenedzser, segítek megtalálni a külső-belső egyensúlyodat. Ez nem "csak" jóga. Sokkal több ennél. A kulcs a boldogságodhoz.

Bakonyi Panni vagyok. A "börtönjógás" csaj, jóga- és életmód oktató.

Az elmúlt évek tanítási tapasztalata azt mutatja, hogy a személyre szabott odafigyelésre és kézfogásra van a legnagyobb szüksége a klienseimnek, így tudnak a legjobban fejlődni fizikailag, de lelkileg is. 

És bevallom, én is a privát órákat élvezem a legjobban. Teljesen személyre szabni a mozgást és az étkezést, ez jelenti a garanciát arra, hogy elérd a céljaidat. 

A privát órás klienseimmel sokszor szinte barátok is leszünk. Nagyon hálás vagyok, hogy beengedtek az életetekbe és segíthetek nektek, hogy boldogabbak, egészségesebbek legyetek, kívül-belül egyensúlyra leljetek. 

Panni.

Hosszabb bemutatkozás, képesítések itt.

 

 
 


privát jógaóra menete, bejelentkezés

privát jóga óra

Ki jelentkezhet?

Bárki, aki budapesti, és szeretne személyre szabott mozgás, étrend és jógaprogramot. (igen, nem csak jóga. Attól függ, mit szeretnél.) Kismamák, kisgyerekes anyukák, sportolók, elfoglalt üzletemberek és egészségtudatos nagyszülők is vannak a jógásaim között. Lásd az oldal alján. :)

bejelentkezés, árak

 • A privát jógaórákat havonta előre egyeztetett időpontokban veheted igénybe. Havonta maximum 10 emberrel tudok foglalkozni, érdeklődj a szabad helyek után.
 • Helyszín az njoy jóga- és mozgásműhely, 1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
 • A privát jógaóra ára 8000.- Forint/alkalom. 
 • Bérlet vásárlása esetén kedvezmény :) 
 • Ha van rokon, barát, akivel közösen vennétek részt az órán, akkor fejenként 20% kedvezmény!

Kérdésed van? Érdeklődnél? Bejelentkeznél? Kattints a gombra!
(
A form kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataiat az adatkezelési elveink alapján kezeljük.)


 
 

kiknek ajánlott?

Olyan embereknek, akik valós változást szeretnének, és képesek tenni is érte. Olyanoknak, akik szeretnének elköteleződni a saját egészségük és boldogságuk mellett. Akiknek fontos az, hogy profi kezekben legyen a mozgásuk. Akik szeretnék megtapasztalni a külső-belső egyensúlyt. Bárkinek, akire  fentiek igazak. 

 • privát jóga fogynivágyó, életmódváltóknak

Nagyobb túlsúly esetén a jógázás a kívánt mértékű fogyásig megerősíti a testet, felépíti a vázizomzatot, valamint olyan terhelést biztosít, mely kíméli az ízületeket is. A túlysúly okozta esetleges fizikai panaszokat is orvosolja a jóga, valamint olyan közérzetjavító hatása van, ami a diétázást is egyszerűbbé teszi. A jógaórák mellett segítek az étrended tervezésében, kialakításában is. 

 • pritáv jóga Kismamáknak

A várandósság alatt megváltozott tested más féle mozgást kíván. A privát jógaórákon megtanulhatod a számodra ideális gyakorlatokat, és a kilenc hónap alatt felkészíted testedet a szülésre, valamint a gyakorlások alatt közelebb kerülsz a babádhoz is.

 • privát jóga kisgyermekes anyukáknak

Otthon vagy a babával és mozognál? A privát jógaórákon mindent megtanulhatsz, amit tenned kell, hogy újból rugalmas és erős legyen a tested, és kisimul a lelked is. Akkor sincs baj, ha nincs kire hagyni a babádat, megoldjuk, hogy ő is élvezze a gyakorlásokat! 

 • privát jóga menedzsereknek, üzletembereknek, szabadúszóknak

Sokat dolgozol és egyszerűen nincs időd elmenni mozogni egy terembe/klubba? Nem csak a fizikai hanem a lelki és mentális egészségeddel is törődnél? A privát jógaórákon heti 2x1 óra alatt megújúlsz testileg-lelkileg egyaránt. Az esetleges fájdalmaid és rossz tartásod megszűnik, a stresszkezelésed csodálatraméltó lesz, valamint sokkal hatékonyabb leszel a munkádban. Meditációkat és légzőgyakorlatokat is mutatok a testgyakorlás mellett, amik a segítségedre lesznek a mindennapjaidban.

 • privát senior jógaóra

A 60+ os korosztály számára ideális preventív és rekreációs mozgásforma a privát jógaóra. Fizikai állapottól és sportmúlttól függetlenül ennél a korosztálynál is nagy fejlődés érhető el az általános közérzetet tekintve. Fájdalmak csökkenése, aktív életszakasz kitolása, stresszkezelés. A gyógyszereket meg szedje más :) Nagymamák, nagypapák vidám és egészséges nyugdíjas éveket kaphatnak a privát senior jóga segítségével.

 • privát jóga sportolóknak kiegészítésként, vagy sérülés után

Minél előbb szeretnél visszatérni a sportágadba? Avagy megelőznéd a későbbi sérüléseket? A sportterhelést kiegészítendő, a test izomegyensúlyának visszaállítását célzó személyes jógaórákkal a sportbeli teljesítmény nő, a sérülésveszély csökken, valamint a versenyhelyzeti fókuszálás, stresszkezelés hatékonysága nő. Magyarul jobb leszel a saját sportodban és a versenyhelyzetekben is!

Legyél erős, rugalmas, egészséges és boldog! Kívül-belül egyensúlyban! Segítek. :)
— Panni

Az első privát jóga:

 • Az első óra lehet, kicsit hosszabb lesz, mint 60 perc. A rövid ismerkedés után együtt kitűzzük az elérendő céljaidat. Átbeszéljük az életmódodat, és amennyiben szükséged van rá, kitérünk az étrendre is, megbeszéljük az első változtatni valókat. Majd következik a mozgásfelmérés egy kis jógázással, hogy megismerjem a testedet, és hogy mire kell figyelnem az óráid összeállításánál.
   
 • A jóga előtt kb két órával már ne egyél, nehezet pedig semmiképp. 
 • A jógához mozgásban nem akadályozó ruhára, valamint egy jógamatracra/törülközőre lesz szükséged.
 • A házi feladatokat (saját gyakorláshoz, étrendhez stb) e-mailben fogod megkapni az óránktól számított 24 órán belül.

Bármilyen kérdésed van, írj nekem nyugodtan a panni@njoylife.hu címre. Várlak szeretettel, jelentkezz be egy első alkalomra, nézd meg mit adhat neked a személyre szabott jóga!

Panni

 

 Három külön ember három házi feladatának a részlete. Teljesen személyre és célra szabott jóga és egyéb akár erősítő akár gyógytornás gyakorlatok, melyekkel biztonságosan tudsz saját ütemben fejlődni. 

Három külön ember három házi feladatának a részlete. Teljesen személyre és célra szabott jóga és egyéb akár erősítő akár gyógytornás gyakorlatok, melyekkel biztonságosan tudsz saját ütemben fejlődni.