njoy csapat

"Tudok élni nélküle, de nem szeretek"
(Fodor Ákos: A Győzelem)

Bakonyi Panni - jógaoktató, coach, njoy alapító

"Amikor jógázom kapok egy matracnyi szabadságot és boldogságot. A jóga számomra egy jófej és egyszerű dolog, ezért tanítok. Szeretném, ha minden nő megtalálná a saját helyét a világban, és boldog lenne. Mert nem a politikusokon, kutatókon, hadvezéreken, hanem csakis rajtunk, boldog nőkön múlik a világ előremenetele. És igen, én vagyok a "börtönjógás csaj" is."


milena jovanovic astanga yoga budapest

Milena Jovanovic - astanga yoga teacher

"I practice every day with great joy and happiness as I have been taught by my guru, Sharath Jois. I will always be the student of this practice and I am deeply grateful for the loving wisdom I have been given.

 


Bene Marci - Strongfit mozgásspecialista, njoy alapító

"Elegem lett abból, hogy bármit kipróbálok valamilyen sérülés lesz belőle.
Minden egyes StrongFites alkalommal saját magad jobb, erősebb, fájdalomnélkülibb verziójával találkozhatsz, bejössz és jobb emberként távozol! Ez az én új, második olimpiám, hogy minél több embernek segítsek fájdalom nélkül, hatékonyan edzeni."

43879284_2034649593492580_4013455580139094016_n.jpg

Magyaróvári Zsófi - recepció

“A jóga nekem megnyugvás, hazaérkezés, vagy éppen egy csomó teher lerakása, kibőgése. Ha lenne valami díjazás arra, ki tud mindenen zokogni, vagy ki sír a legtöbbet, tuti megnyerném. Na majd kérvényezem ezt a versenyt!”

bagi botond njoy jóga

Bagi Botond - jógaoktató

"A jóga gyümölcse, megtapasztalni a körülményektől független elégedettséget, úgy hogy közben mégis produktív, termékeny maradsz, de ez már egy természetes állapota a lényednek. Számomra a jóga az, amikor elhagyod a veszett kapálózást, és rádöbbensz hogy így könnyedén, lebegve utazol az árral."
 


Simigla Petra - jógaoktató

"Megtaláltam mindazt, ami valójában lenni szeretnék, amit nem engedtem felszínre törni, amit az évek során „legyőztem”. És már nem akartam legyőzni, elnyomni, engedtem kibontakozni. Megélni a nőiességet, kecsességet, de ugyanakkor az „erőt”, az ászanák szépségét, az áramlás felemelő gyönyörűségét."


Szabó Clau - jógaoktató, ájurvéda terapeuta

“Folyamatosan képeztem magam tovább a terápiás területeken és időközben rájöttem, hogy nagyon is hiányzik az életemből az oktatás.
Arra jutottam, hogy attól még, hogy van rengeteg fajta "jóga", attól még én igyekezhetek egyszerű és tradicionális módon oktatni bármilyen mutatós és csillogó jelző nélkül.”

gyulai juli astanga

Gyulai Juli - astanga

“A jóga folyamatos gyakorlás, nincs cél amit el kell érni, vagy hely ahová el kell jutni. Segít hogy jobb, szeretetteljesebb és kedvesebb emberré válj.”