Ti mondtátok

Mondhatjuk mi százezerszer is, hogy mennyire jól tudjuk hogyan kell élni és mit kell tenni, de a Ti visszajelzéseitek többet mondanak minden szónál!
Köszönjük a bizalmatokat! 

 

"Szia Panni, nálam most ért véget a SPARos életmód program és azt tudom csak mondani hogy nálam Dylan az isten és Panni az istennő ! Dylan videoknal éreztem először , hogy igen ez nagyon nekem való ez az én irányom ! És most a te videoidnal ugyan ez! Az összes videodat nagyon szeretem mint jogazokent mint oktatokent! Be is építettem jó párat az oraimba és itt Németországban is imádták ! (Itt elek és oktatok) Annyi pozitív visszajelzést kaptam a héten és ezt neked is köszönhetem hogy ebből szeretnek meg neked visszaadni. Másfél éve tartok joga órákat szóval meg kezdő vagyok !Nekem ez oktatói szempontból is nagy segítség volt köszönöm ! Nagyon szimpatikus hogy nem vagy túl spirituális , de mégis minden mozdulatodban érződik hogy mennyire felkészült vagy és mennyire jó oktató vagy! Es hogy szívből csinálod !És bár nem ismerlek de nagyon gyanús hogy magánemberként is fantasztikus vagy! 
Ha otthon leszek biztos hogy bemegyek egy oradra!
További sok sikert! G."

"Nektek köszönhetően végre összeállt a fejemben, hogy miről is szól egy igazi életmódváltás, hogyan kell nekilendülni, milyen étkezési szokásaimon kell változtatnom, és megismertem az örömmozgás fogalmát is. Már nem kínzom magam "nemszeretem" gyakorlatokkal, hanem egyre gyakrabban pattanok biciklire, mert nekem ez jelenti az örömmozgást. Mindig praktikus, használható és betartható tippeket adtok, az írásaitok pedig tele vannak hasznos információkkal. Emellett a nyitottságotok, pozitív hozzáállásotok is magával ragadja az embert. Ráadásul nemcsak a testtel, hanem a lélekkel is törődtök.
Panninak köszönhetően végre felnőttesebben tudok reagálni egy-egy konfliktushelyzetre, rámutatott arra, mi is az igazi elfogadás. Igaz, még csak az út elején tartok, de ő kellett hozzá, hogy elinduljak. Hála!"

"Nagyon szépen köszönöm amit az elmúlt hónapokban Tőletek kaptam. Nem csupán inspirációt, segítséget,hasznos tanácsokat, erőt, hanem emberséget,kedvességet, szakmai alázatot és hitelességet."

“Sziasztok Panni es Marci!
Fantasztikusak vagytok, szuper veletek tornazni. A spar 30 napos programot vallaltam be. Veletek orom mozogni, mert ragados a lelkesedesetek, rugalmassak 😁 vagytok. A legtobb gyakorlatot kihoztazok belolem, ami nyogos arra adtok megoldast, igy nem megy el a kedvem. 50 evesen is elertetek h hianyozna ha kihagynam 😃!! ” Csilla


"A 4 éves kisfiam, megkérdezte egyik nap, miközben bohóckodtunk, birkóztunk, hogy anya, hol a hasad? na, most mondjátok meg, nem cuki? <3 micsoda bók :)))
Amúgy minusz 9 kilónál tartok, a tiszta kajálás jól megy, és szuper h így figyelek magamra, a testem pedig jelez ha vmi nem oké, nem esik jól. Ezt májusban még nem is gondoltam volna :)
Most már újra kell a mozgás, mert kilóban már lassan ott tartok ahol szeretnék, és most már formálódni is kellene :)
Nagyon hálás vagyok értetek, illetve nektek :) Köszönöm-köszönöm-köszönöm a rengeteg infót, motivációt. Nem vagyok hozzászólogatós típus, de minden írásotokat örömmel olvasom! Köszi Panni a múltkori dicséretet is, és főleg azt, hogy azt emelted ki h milyen jó h ezzel a gyerekeknek mutatok jó példát. (és nem azt dicsérted h rám jöttek a régi nyári ruháim, mert tényleg nem ez a legfontosabb - én legalábbis így értelmeztem a soraidat, köszönöm!) Sok sikert, boldogságot, vidámságot, egészséget kívánok nektek <3"

"Panni és Marci nélkül nem sikerült volna! Rengeteg segítséget, biztatást kaptam tőlük. Az elején főleg az étkezés volt a legtöbb gond. Mi a tiszta, mennyit ehetek. Igazából kérdeznem sem kellett, mert mintha gondolat olvasok lennének az oldalon már ott volt a cikk. Nagyon sokat köszönhetek nekik! Köszönöm! :)"

"Szeretném elmondani hogy egészen rendkívüli az amit csináltok. Emberek életét változtatjátok meg. Gondolkodásmódot, szokásokat formáltok át és rengeteg embernek segítetetek, közben ráaádul még jófejek és lazák maradtok, nem mentek át fitnessznáciba. Nagy nagy respect ezért, és csak így tovább!!

Bár nem nagyon promóztam hogy milyen eredménye volt a challengeknek amikre feliratkoztam és mennyit javult a fizikai és mentális állapotom a hatásukra, most megosztom veled, hogy nekem miben segítettek a programok és az njoy úgy általában (nyugodtan mehet a honlapra is ami egyébként szerintem tök jól alakul, UXben meg designban már most is abszolút kiemelkedik sok hasonló oldal közül).
A testtudatom rengeteget fejlődött. Minden nap mozgok valamit, de úgy hogy nem kínzom meg magam.

Már nem utálom (annyira) a testem és saját magam úgy általában. Kezdem elfogadni azt ami van, megbékélni azzal, amilyen vagyok és ezzel együtt élni. A változtatásra, változásra való törekvés folyamatosan megvan bennem de ez már egyre kevesebbszer csap át önostorozásba vagy önmarcangolásba akkor ha valami nem vagy nem úgy sikerül mint ahogy én ezt elvártam magamtól. Ebben rengeteget segítettek a posztjaitok. Sokkal tudatosabban figyelem a gondolataimat azóta. Még bőven van mit fejlődni, de napról napra jobb vagyok. 

Az étkezésem is totál átalakult, figyelek arra, amikor eszem. És amit eszem. Olykor elcsábulok de már ezért sem utálom magam, tökjó! Csak utána totál rosszul vagyok ezért egyre kevésbé éri meg hulladékot enni. Úgy általában mindenre jobban figyelek. Ez rémisztő is, mert rájöttem hogy nem tudom milyen vagyok. Főleg arról nincs semmi fogalmam hogy mások milyennek látnak engem. Erre még mindig teljesen rá vagyok parázva, de igyekszem elengedni és valahogy kideríteni. Lehet hogy fogom és felveszem egy napomat videóra :) 

Szóval lassan elkezdem szeretni önmagam. Hát nagyon nem könnyű. Iszonyatosan kell figyelni minden gondolatodra, régi szinte reflexszerű reakciódra (gondolati és tett szinten is), szokásodra hogy ne a negatívat erősítsd. De egy közösségben minden sokkkal könnyebb :)

Kicsit sajnálom, hogy nem voltam aktívabb vagyis hullámzó hogy mikor jelentkeztem, posztoltam, de a háttérben mindig figyelek. Figyelem az eseményeket, hogy merre tartotok, hogy éppen mit találtatok ki, hogy milyen visszajelzéseket kaptok és az eredményeiteket is látom. Ami még feltűnik és ez az egyik legjobb az egészben, hogy élvezitek amit csináltok. Ez annyira tetszik! Így van igazán értelme az egésznek. Mert nem csak üzletnek tekintitek az njoy-t, hanem beleadjátok a szíveteket-lelketeket. Ez az elhivatottság minden írásotokon átjön.

Szeretnék gratulálni ahhoz amit eddig elértetek és hajrá az elkövetkezendőkhöz. Tudom, és tudom hogy ti is tudjátok hogy mindent meg fogtok valósítani abból, amit elterveztetek. Végül pedig szeretném megköszönni azt a renegteg mindent amit így távolról is kapok tőletek." Flóra

"Bocsánat, hogy kicsit lemaradtam, de sokat gondolkodtam, hogy mit írjak, aztán kedden elmentem május óta először bikramra és Zs-t idézem: "Orsi!!!! A Panniéknak téged kellene használnia hirdetőtáblaként, marha jól nézel ki." - egyébként itt teszem hozzá, hogy -10 kilóval a bikramozás is kezd egészen hasonlítani ahhoz, amilyen még a gyerekek előtt volt ;) Érdekes az az eszmélés is, hogy mivel még az életmódváltás elején kellett kényszerpihenőre mennem a térdem miatt, kb mozgás nélkül (najó, gyógytorna) telt el ez az időszak. Iszonyúan hiányzott az az energy, amit a mozgás adott. Hiába a tiszta kaják, tényleg csak hétvégi "nagyisütizések", egyszerűen mintha valami kómában éltem volna. Fáradt voltam, alig volt energiám a gyerekeket a játszótérnél messzebb vinni, stb. Úgy érzem, hogy nekem most fog igazán indulni az életmódváltás :) Lehet, hogy vissza is ugrom a legelejére ;)" Orsi

"Nagyon örülök, hogy összetalálkoztunk ebben az életben, nagyon teszik mindaz, amit csináltok, amit adtok az embereknek, akik bíznak a szavaitokban, a segítségetekben. 

Mindez, amit ilyen jól, egységben tartva össze tudtatok rakni egy programba, az nagyon komoly, nagyon nagy segítség azoknak, akik nem tudnak már a saját mókuskerekükből egyénileg kitörni.
Vannak hullámvölgyeim, de igyekszem hosszú távra úgy berendezni az életemet, hogy azokat a szabályok, vagy inkább életvezetési ismeretek, amiket Tőled, tőletek kaptunk, határozzák meg a mindennapjaimat. 

Roppant jól érzem magam, energikus és kiegyensúlyozott vagyok, jókat tudok aludni, a testem sokkal feszesebb, és vonzóbb, mint eddig volt, igaz, a kilóim még nem nagyon fogytak el, de minden remény megvan az elvesztésükre :) :)

Mindent köszönök, pihenjetek jó, érezzétek magatokat nagyon jó, abban a tudatban, hogy mindaz, amit csináltok, rengeteg ember életében indít el pozitív változásokat, példát mutat, inspirál!!!
Nagyszerű emberek vagytok, én nagyon örülök, hogy ismerhetlek benneteket!!!"

"Pannit a Nők Lapja Életmódváltó program keretében ismertem meg . Már első találkozáskor nagy hatással volt rám az odafigyelése , tudása és segitőkészsége. Na, de ami utána jött ! Maximális megértés a problémáimmal kapcsolatban, apró dolgokkal is bátran merek hozzá fordulni, mert biztos kapok tőle plusz dolgokat a , hogyan továbbról. Megértette velem a mozgás- étkezés és a testem kapcsolatát, ami nagyon érdekes. Sok-sok ötleteivel szinesebbé tette az életem, sőt a családom életét ! Nekem ő a nagybetűs PANNI ! Igazán nagy szerencsének érzem, hogy találkoztunk ! Drága PANNI , sok siker kivánok a további munkádhoz, és nagyon boldog életet, maradj mindig ilyen , és mindenki imádni fog ! 😚"

"Megkaptam már, hogy könnyű nekem ezt csinálni. Mondom miért 3 gyerek mellett mindennap 4 és fél órát órát utazom oda-vissza a munkahelyre 2 műszak van, van hogy három. az első hónap nehéz volt főleg az első hét. Amikor először elolvastam mit nem ehetek elbőgtem magam, annyira sajnáltam magam:( Most is vannak az ismerőseim között akik állandóan azt hajtogatják, hogy le kéne fogyni, majd amikor elkezdem mondani, hogy a cukrot lekénne tenni stb. azonnal elkezdik a kifogásokat keresni és amit mindig is mondtok, hogy elhatározás az egész és odafigyelés és következetesség és tudatosság. Amikor a 2-dik hónapnál megállt a fogyás változtattam az étkezésen, ahogy írtad. Most nem a kilók mennek le, hanem formálodom. Hosszú évek óta most volt, hogy élveztem a strandot, nem zavart, hogy fürdőruhában vagyok. :) Sokat kell még tanulnom tőletek! A jóga jó, hosszú idő lesz mire szépen csinálom még a legkönnyűbb feladatokat is. Milyen hajlékony lettem:)"

"Millió weboldal és youtube csatorna van már, ahol komplett edzéstervek, étrendtervek, videók, képek mutaják meg, mit kell tennünk a hőn áhított cél eléréséért. Csak csináld utánam, nézd mutatom. Egyszerű, igaz? Öööö, nem, nem egyszerű. Mert időközben valahogy mindig megtorpanok, elbizonytalanodom, elkedvetlenedek. És annyira jó, hogy rátaláltam Pannira és Marcira, akik nem csak fennhangon hírdetik, hogy ismerd meg a tested, mert mindenki más, nincs egyen-edzés/étrendterv senkinek, hanem segítenek is abban, hogy kialakítsam a saját egyedi tervemet. És végig fogják a kezem. Ha ellankadnék, valamivel mindig fölráznak, ha elbizonytalanodom, mindig fordulhatok hozzájuk. Mert nem elérhetetetlen celeb okatatók, hanem hús-vér, profi szakemberek. Olyanok, akikben bízom és akiknek tudom, az a céljuk, hogy segítsenek nekünk."

"Sziasztok, nos, leírom azt a néhány dolgot, melyeket magamon tapasztalok a néhány hét után...nem, a cukrosliszt nem hiányzik. Zöldséget eszem, ÉÉÉÉN, aki évi két fej salátánál többet nem bírt lenyelni. Ma estére finom kerti salátalapiba hummuszt, sonkat vagy halikrát tekertem, mellé kerti retek, kerti apró kis sárgarépák, s akadt eper is. Az ételek ízét jobban érzem. Érdekes, minden sokkal édesebb, jóízűbb, mint megszoktam. Nem esik már olyan nehezemre a kertben hajladozni, sem valamiért leszaladni a pincébe és vissza a lépcsőn. Igen, képes voltam vasárnap reggel 6-kor kelni és kimenni a bolhapiacra-ezt terveztem magamnak ajándékképpen. Igen, alig vártam ma este, hogy csendesedjen el a ház, nekifoghassak a gyakorlatoknak. (!!!) Nem ismerek magamra. Nemsokára viszont jóleső kuncogással teszem el magam holnapra: valami megváltozni látszik, de persze nem kiabálom el, csak megsúgom itt nektek halkan :). Aludjatok jól!"

"Köszönjük Neked ezt a délelőttöt. Remek volt az az egy óra. Úgy elrepült, hogy észre sem vettem. Utána pedig olyan jó volt, hogy ezt előtte elképzelni sem tudtam. Mindig jó torna/edzés után, de most olyan könnyűnek éreztem a testem, mint talán még sosem. Köszönöm!"


"Nem vagyok az az ömlengős típus, de személy szerint neked köszönhetem, hogy rászántam magam és ellátogattam egy jóga órára. Amit azóta is lelkesen , rendszeresen látogatok. A te tanácsodra függesztettem fel a futást, majd 9 kilóval könnyebben kezdtem újra. A receptjeid még mindig böngészem és vannak kedvenc kajáim is.
Ezeket a dolgokat neked köszönhetem!
Köszi"

"Mikor jönnek a hullámvölgyek és éppen lefelé tartok, mindig benézzek elolvasom amit írtok, amit főztök és lendületet kapok. Ez a nagy meleg kísértésbe visz, hogy mennyivel egyszerűbb lenne bemenni egy cukrászdába és venni valamit. Utána máris jön a következő gondolatom, hogy nem. Nem éri meg. A belefektetett munka és az íz sem, mert már túl édes lenne. 6 hete nem ettem péksütit, sem kenyeret!!!! Nagy dolog számomra! És már nem hiányzik! A futást elkezdtem élvezni. Képes voltam ma ( vasárnap) hajnali 6-kor felkelni, hogy még a nagy meleg előtt edzek. Éjszakás voltam a héten és munka előtt még tornáztam :) Büszke vagyok magamra."

"Hogy mitől más az njoy,mint bármelyik másik divatosnál divatosabb fitness tanácsadó oldal??? Hát mert ők tényleg értünk vannak, mindenben segítséget nyújtanak, igyekeznek személyreszabottan, a nekünk legmegfelelőbb tippeket és tanácsoksat adni. 
Személy szerint  én örökké hálás leszek Bakonyi Panninak, hogy a sok ember közül akinek csak megmutattam a térdsérülésem, ő volt az egyetlen aki azt javasolsz keressek egy gyógytornászt, aki majd segít helyre tenni a lábam.  Segítséget is ajánlott,hogy amennyiben nem ismerek senkit,nagyon szívesen segít megkeresni a megfelelőt. Hát mi ez ha nem elhivatottság.

Azóta rendbe jött a térdem, végzem az általa össze állított mobilizációs gyakorlatokat, követem a tanácsait mind mozgás, mind táplálkozás terén. És 180 fokos fordulatot vett az életem! Csupán annyit mondhatok,annak aki nem hisz ebben, ami a mesékben is a befejezés: aki nem hiszi járjon utána ☺😉"

"Én a Nők lapja nagy életmódváltó programján keresztül ismertem meg Pannit személyesen. Nagyon pozitív személyiség, sok türelemmel és szakértelemmel segít nekem, aki eddig be volt oltva mozgás ellen! Mindig személyre szabottan adta meg a feladatokat, mert így 62 évesen nem olyan könnyű. Azonban Vele sikerült! :)"

"Előjött a zsír alól a régi énem"

"Nem titok, hogy engem elvarázsolt a njoy, pontosabban Ti :-) és a hitem továbbra is a mozgásban és helyes táplákozásban van, abban ami a Ti hitetek:-)

Miért az njoy?
Mert hitelesek, a hitük a mozgásban és minőségi étkezésben van, lazák :-), a hétköznapi embereknek és a hobbi sportolóknak szeretnének segíteni.
Elérhető célokkal motiválnak, megtanítanak mozogni :-) és nem utolsó sorban Panni receptjei gyorsak, elérhető alapanyagokból készülnek és nagyon finomak :-)
Az njoy segít "a tudatos életvitel, az okos mozgás és általában egy minőségi, boldog élet felé vezető út elérésében"

"Emberiek, kézzelfoghatóak, 100%ig hitelesek vagytok! nagyon motiválò az a rengeteg pozitív energia, amit sugàroztok és màsok életéhez adtok. köszönöm :-)"

"Számomra egy fontos felismerés volt, hogy a mozgás nem csak úgy van, amit csinálok és majd nekem jó lesz, hanem egy tudatos cselekvés, aminek a megtervezésében, megvalósításának részleteiben sok segítséget kaptam tőletek"