fitflow/strongfit Megrendelés

MEGRENDELÉS/REGISZTRÁCIÓ 

A megrendelés kitöltése után 24 órán belül megkapod a megadott e-mail címre a díjbekérőt, és fizetés után 24 órán belül a belépéshez szükséges adatokat, és a programot. Akkor kezded amikor szeretnéd! 

 • FIT&FLOW JÓGA PROGRAM

Mentális fókusz, fizikai és lelki rugalmasság - ezt kínálja a FIT&FLOW jógaprogram. 
- 6db 30-40 perces jóga
- 1db 60 perces jóga
- 4db 15 perces jóga gyorssegély
- 5db relaxációs gyakorlat

 • STRONG&FIT ERŐSÍTŐ PROGRAM 

Erő, funkcionalitás, robbanékonyság a STRONG&FIT program célja. 
- 1 jógás erősítés videó
- 1 komplex erősítés és kondicionálás videó
- 4 erősítés videó
- 4 kondicionálás videó
- 4 futás edzésterv

Kérlek olvasd el a Szerződési Feltételeket (SZF.), és az Adatkezelést, itt alább mi meg megfogalmazzuk röviden miről is van benne szó: 

 

 1. Válaszd ki a jógás vagy az erősítős edzéscsomagot szeretnéd megrendelni.

   
 2. Mind a két csomaggal támogatod, hogy olyanokhoz is eljuthasson a kívül-belül egészséges életmód, akik ehhez egyébként nem jutnának hozzá. Elsődlegesen a Fegyenc Jóga Projekt kapcsán. Ezzel teszel egy boldogabb, biztonságosabb jövőért. Ha szeretnéd, pluszban választhatsz adománydobozt, mellyel még 5000 Forinttal járulsz hozzá a fentiekhez.
   
 3. Az fontos, hogy tudd, saját felelősségedre végzed majd az edzéseket és a jógákat. Javasoljuk egyébként háziorvosi vélemény kikérését, ha bizonytalan vagy az állapotodat illetően. Ha gyógytornára stb van szükséged, írj nekünk, tudunk szakembereket javasolni!
   
 4. A megrendelés menete az, hogy kitöltöd az alábbi megrendelős formot, elolvasod a SZF és az Adatkezelést, és elfogadod őket. 
   
 5. Mi egy mailben visszaigazoljuk a megrendelésedet, és küldünk egy díjbekérőt a fizetési adatokkal. A fizetési határidő 3 munkanap. (fizethetsz kártyával, vagy utalhatsz is!) A díjbekérőt és majd a számládat is az njoy@szamlazz.hu. címről kapod.
   
 6. Amint beérkezett hozzánk az összeg, 24 órán belül mailben küldjük a róla szóló számlát valamint a jelszót a program felületéhez.
   
 7. Ha valami miatt meggondolnád magad, 14 nap áll rendelkezésedre a kifizetéstől számítva, írj nekünk, és visszautaljuk a pénzt, töröljük az adataidat. Biztosak vagyunk benne mondjuk, hogy ilyen nem lesz :)
   
 8. Az fontos, hogy a megrendelésednél adj meg egy olyan e-mailcímet is (nem fontos, hogy a kapcsolattartási mailcímed legyen) amit regisztráltál youtube-ra (ez gmailes címnél ha be vagy lépve gmailbe és úgy nyitod meg a youtube-ot automatikus) mert így fogod tudni csak megnézni a videókat.
   
 9. Amennyiben ajándékba szeretnéd adni a programot, rendeld meg a saját nevedre, és írj nekünk mailt vagy FB üzenetet, hogy kinek a nevére állíthatjuk ki az ajándékkártyát.

Bármi kérdésed van, írj nekünk, szívesen válaszolunk, segítünk!

MEGRENDELÉS

Az alábbi űrlap kitöltője (továbbiakban Felhasználó) megrendeli a fent részletezettek, valamint a Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Szabályzat alapján a választott Programot az alábbaik szerint. Felhasználó felelős a megadott adatok valódiságáért és helyességéért. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Számlázási Név *
Számlázási Név
A következő csomagot választom *
Adománydobozt is választok *
Ez azt jelenti, hogy a csomag árán felül plusz 5000 Forinttal támogatod az önkéntes munkáinkat, első sorban a Fegyenc Jóga Projektet.
Irányítószám, település, utca, házszám
Az Adatkezelési Szabályzatot elolvastam és *
A Szerződési feltételeket elolvastam és *