"Légy saját magad legjobb verziója az esküvődön!"

 

 

18852_1311558825650_1107991_n.jpg
 

tökéletes test program
- esküvői kiadás - 

A nagy sikerű Tökéletes Test Programot kiegészítettük, hogy a házasulandók számára is tökéletes legyen:

OTTHONI edzésterv 10 hétre heti 4 edzéssel és 2 "deload" héttel az alábbiak segítségével:

 • utazós edzés pdf
 • 4 rövid 15 perces jóga gyorssegély videó
 • 5 meditációs gyakorlat
 • étrend irányvonalak és bevásárlólista pdf
 • bónuszok és meglepetések
 • 6 erősítés videó 
 • 6 jóga videó
 • 5 kondicionálás videó
 • 4 futás edzésterv
 • Fb csoport, napi motivációk, segítségnyújtás

BÓNUSZ: ESKÜVŐSZERVEZŐ TANÁCSADÁS!!!

Végeredmény: Szexi és magabiztos, nyugodt menyasszony és vőlegény!

 

 

"Amikor egy kislány születik, álmában egy kisfiú elmosolyodik."
- Gárdonyi Géza

 

 

 

Top-50-Wedding-Photos-of-2016-586a696084109__880 (1).jpg
 

csomagok - esküvői kiadás

Tudtad, hogy Panni első vállalkozása volt a LEÁNYÁLOM ESKÜVŐSZERVEZÉS? (Képek, Cikkek: NOL, Haszon, Webilium) Több, mint 4 év alatt több tucatnyi boldog és vidám házasságkötés megszervezése van a háta mögött, vagyis pontosan tudja, hogy mik a buktatók, mire kell odafigyelni a nagy nap előtt és alatta is. 

A program étrend-mozgás-relax része garantálja, hogy fizikailag és lelkileg is saját legjobb formádat hozd a nagy napon, és utána is :) Ha meg a babaprojekt is terítékre kerül az esküvő után, remekül felkészíted a tested és egészségesen vághatsz neki a várandósságnak. A választható tanácsadás pedig segít, hogy minden gördülékenyen menjen majd az esküvőtök napján.  

Menyasszonyok, Vőlegények! Itt a nagy lehetőség, hogy a hivatalos közös életeteket fizikailag és lelkileg is a legjobb formátokban kezdjétek el!

tökéletes test program bronz csomag

TTP - bronz - esküvői

 • mozgás videók

 • meditációk
 • étrend kisokos
 • -
 • -

Az alap program a céljaid eléréséhez.

tökéletes test program ezüst csomag

ttp - ezüst - esküvői

 • mozgás videók
 • meditációk
 • étrend kisokos
 • 1 alkalom konzultáció
 • -

A program előtt 1 alkalmas konzultáció személyesen vagy skype-on (eredeti ára 15.000 Forint), hogy még hatékonyabban tudj változni és változtatni. Választhatsz: esküvőszervezés, mozgás vagy étrend témákból!

tökéletes test program arany csomag

ttp - arany - esküvői

 • mozgás videók
 • meditációk
 • étrend kisokos
 • 1 étrend/mozgás konzultáció
 • 1 esküvőskonzultáció

A program előtt 1  alkalom személyre szabott, összevont mozgás és étrend konzultáció Pannival vagy Marcival a lehető legjobb eredmény elérése érdekében! Személyesen vagy skype-on étrendirányvonalak testreszabása valamint mozgáselemzés, kiegészítő gyakorlatok. A program közben pedig 1 alkalom esküvőszervező konzultáció (a két kozultáció eredeti ára összesen 30.000 Forint)

+ Bónusz!

Bármely csomagot is választod, amennyiben ránk hivatkozol Kovács Sára kedvezményesen készíti el a jegyesfotózásos képeiteket! ( párfotózás választható helyszínen (Budapesten kívül útiköltség térítéssel) kb 2 óra időtartamban, 25 retusált képpel digitálisan 25.000.- Forint. Érdemes, hogy a nagy napon már minden könnyen menjen!

Ha jótékonykodnál is, bármelyik csomaghoz rendelhetsz extra "támogatói dobozt", melynek ára 5000 Forint. Ezt a pénzt a fegyenc jóga projektre fordítjuk.


Részletesen a programról:
mozgás, étkezés, relax

erősítő edzés

ERŐ, STABILITÁS

A program első 5 hetében hetente két erő és stabilitás fókuszú órád lesz, a második 5 hétben heti egy hosszabb. Csak sajáttestsúlyos gyakorlatok, kétféle bontásban: jógás, flow fókuszú természetes mozgásos órák valamint kicsit fitneszesebb erősítő feladatok. A 30-45 perces alkalmak során, a videókon veletek csináljuk és folyamatosan magyarázzuk a gyakorlatokat. Természetesen szintnek megfelelő módosítási javaslatokat is teszünk. Megfelelő törzsstabilitásra, szebb tartásra, izomerő-növekedésre számíthatsz az alkalmak gyümölcseként. 


FLEXIBILITÁS

Mit sem ér az erő hajlékonyság/ízületi mobilitás nélkül. Gondolj csak bele a nagyon izmos, ám a felső polcról befőttesüveget levenni nem tudó férfiak helyzetébe! Jóga, vagyis természetes mozgás-alapú, dinamikus és statikus sorozatokat váltogató órák, melyek szorosan az erő blokkra épülnek, azt egészítik ki. Felvesszük a harcot az ülés okozta problémákkal, megfelelő ízületi mobilitásra és rugalmasságra tehetsz szert, fejlesztheted az egyensúlyodat emellett jót teszel az emésztéseddel, anyagcseréddel, megtanulsz jól lélegezni, és a lelkedet is simogatod. Az első öt hétben heti két 30-45 perces órára számíts, a második 5 hétben heti egy komplexebb jógára.

jóga otthon

futás edzésterv

KONDICIONÁLÁS és futás

A hatodik héttől kapcsolódik be a programba a kondicionálás, az első öt héten megalapozott tudásra épülve. Rövid, de intenzív, sokszor intervall jellegű edzések, természetes mozgásokkal, minimális eszközigénnyel. Heti egy alkalommal, 5 héten keresztül.

Szintén a hatodik héttől, heti egy alkalommal, - a megfelelő alapok elsajátítása után -, intervall, valamint regeneráló futásokkal fogsz találkozni.


ÉTKEZÉS

egészséges étkezés

Nem étrendet kapsz, hanem megtanítunk arra, hogyan állapíthatod meg, hogy mi a számodra és céljaidnak legmegfelelőbb étrend. Amit a honlapon már leírtunk, azt most videóban is elmondjuk, megmutatjuk, élhetővé és kézzelfoghatóvá tesszük. Alapvetően az egészségnek és a szép testnek is az alapjáról beszélünk. Ja, és nem nem létezik olyan, hogy "majd lemozgom". Sajnos. Vagy szerencsére :) (ps: A képen direkt nem zöldsaláta van, meg csirke rizzsel :))

 


meditáció

MEDITÁCIÓ

A jelenben levés, az elme lecsendesítése és a fókuszálás megtanulása ezáltal a célkitűzés és a célok elérése a nyugati világban felnőtt ember számára sokszor nehéz, vagy nem tűnik fontosnak. A sport már maga egy mozgó meditáció, viszont aki ennél egy gondolattal mélyebbre szeretne menni, és lelassulni, befele figyelni, annak összeállítottunk 5 meditációt. Két hosszabbat és három rövid, akár ebédszünetben is végezhető, nyugtató és frissítő relaxációt. 


BÓNUSZOK

Mivel valóban komplex programot szeretnénk nektek adni, ezért beletettünk néhány bónuszt és meglepetést a csomagba. njoy! :)

1. EDZÉS UTAZÁSHOZ

Alakulhat úgy, hogy utazás, rokon látogatás, vagy csak egy hosszadalmas nap után egyszer-egyszer nincsen időd vagy lehetőséged végigcsinálni az aznapra kiírt edzést. Összeállítottunk bónuszként utazós WOD-okat (=workout of the day). Nulla eszköz- és helyigénnyel, maximum 12 percben felrázhatod a tested és emlékezteted magad a programra. Ezek persze nem helyettesítik az alkalmakat, amit ha kihagytál, mihamarabb pótold!

2. JÓGA GYORSSEGÉLY - 15 PERCES ÓRÁK

Zűrös nap és nincs időd az egész jógaórát megcsinálni? Vagy "csak úgy" vasárnap reggeli nyújtózást keresel? Négy rövid, maximum 15 perces jógavideót adunk ajándékként a program mellé. Jóga bárhol, bármikor! Életmentő :)

3. MEGLEPETÉS

Készülünk néhány meglepetés résztvevővel is. Olyan emberekkel, akiktől mind tanulhattok, mert a szakmájukban maradandót alkottak, és beleillenek az njoy filozófiájába. (Domján Áron - Sportkontroll oktató, aki a profi sport világából érkezve kalauzol el a mentális edzések vizeire. Marton Mónika - edző, StrongFirst oktató a saját útjáról mesél. Kálmán Teréz - Bárhogy is legyen mozogj! blog gazdája, edző, motivátor pedig futáshoz ad majd tanácsokat és motivációt is nektek.)

 

 

 

 

A közös mozgás összeköt, és segít az esetleges problémák legyőzésében! Fejlődjetek közösen fizikailag és lelkileg is! Ez egy olyan alapot és erőforrást ad a kapcsolatotoknak, amire bátran alapozhattok a jövőben.

 

 

 

 

Képernyőfotó 2017-01-27 - 15.30.20 másolat.png