TTP-esküvő-megrendelés

MEGRENDELÉS/REGISZTRÁCIÓ 

A megrendelés kitöltése után 24 órán belül megkapod a megadott e-mail címre a díjbekérőt, és fizetés után 24 órán belül a belépéshez szükséges adatokat, és a 10 hétnyi programot. Akkor kezded amikor szeretnéd, és olyan beosztásban ahogy szeretnéd, nem feltétlenül kell az ajánlott beosztást követni.

Úgy értjük ezt, hogy ez egy ajánlott beosztás, hogy az első 5 hétben heti 2 edzés, 2 jóga, aztán 1 jóga 3 különféle edzés. Ha neked csak heti 2 napod van erre, nyilván a program nem 10 hétig fog tartani, hanem tovább.  Az is lehet, hogy a 10 hét letelte után úgy érzed, még egyszer megcsinálnád - megteheted, a hozzáféréseket tudod :) Rugalmas az egész. 

Kérlek olvasd el a Szerződési Feltételeket (SZF.), és az Adatkezelést, itt alább mi meg megfogalmazzuk röviden miről is van benne szó: 

 

 1. Három csomag közül választhatsz, a BRONZ az alapprogram 15.000 Forint, az EZÜST az alap+ egy étrend vagy mozgás vagy esküvőszervezés konzultáció 22.000 Forint, az ARANY pedig az ezüst+ 1 alkalom személyes (vagy skype-os) étrend+mozgás összevont, valamint 1 alkalom esküvőszervezés konzultáció 30.000 Forint. Időpontegyeztetés szükséges. 
   
 2.  Az esküvői csomagok megrendelőinek pedig párfotózós kedvezményt ad Kovács Sára fényképész. (Párfotózás választható helyszínen (Budapesten kívül útiköltség térítéssel) kb 2 óra időtartamban, 25 retusált képpel digitálisan 25.000.- Forint.)
   
 3. Mindegyik csomaggal támogatod, hogy olyanokhoz is eljuthasson a kívül-belül egészséges életmód, akik ehhez egyébként nem jutnának hozzá. Elsődlegesen a Fegyenc Jóga Projekt kapcsán. Ezzel teszel egy boldogabb, biztonságosabb jövőért. Ha szeretnéd, pluszban választhatsz adománydobozt, mellyel még 5000 Forinttal járulsz hozzá a fentiekhez.
   
 4. Az fontos, hogy tudd, saját felelősségedre végzed majd az edzéseket és a jógákat. Javasoljuk egyébként háziorvosi vélemény kikérését, ha bizonytalan vagy az állapotodat illetően. Ha gyógytornára stb van szükséged, írj nekünk, tudunk szakembereket javasolni!
   
 5. A megrendelés menete az, hogy kitöltöd az alábbi megrendelős formot, elolvasod a SZF és az Adatkezelést, és elfogadod őket. 
   
 6. Mi egy mailben visszaigazoljuk a megrendelésedet, és küldünk egy díjbekérőt a fizetési adatokkal. A fizetési határidő 3 munkanap. (fizethetsz kártyával, vagy utalhatsz is!) A díjbekérőt és majd a számládat is az njoy@szamlazz.hu. címről kapod.
   
 7. Amint beérkezett hozzánk az összeg, 24 órán belül mailben küldjük a róla szóló számlát valamint a jelszót a program felületéhez és a PDF-eket, amiket akár már ki is nyomtathatsz.
   
 8. Ha valami miatt meggondolnád magad, 14 nap áll rendelkezésedre a kifizetéstől számítva, írj nekünk, és visszautaljuk a pénzt, töröljük az adataidat. Biztosak vagyunk benne mondjuk, hogy ilyen nem lesz :)
   
 9. Az fontos, hogy a megrendelésednél adj meg egy olyan e-mailcímet is (nem fontos, hogy a kapcsolattartási mailcímed legyen) amit regisztráltál youtube-ra (ez gmailes címnél ha be vagy lépve gmailbe és úgy nyitod meg a youtube-ot automatikus) mert így fogod tudni csak megnézni a videókat.
   
 10. Amennyiben ajándékba szeretnéd adni a programot, rendeld meg a saját nevedre, és írj nekünk mailt vagy FB üzenetet, hogy kinek a nevére állíthatjuk ki az ajándékkártyát.

Bármi kérdésed van, írj nekünk, szívesen válaszolunk, segítünk!

MEGRENDELÉS

Az alábbi űrlap kitöltője (továbbiakban Felhasználó) megrendeli a fent részletezettek, valamint a Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Szabályzat szerint a Tökéletes Test Programot az alábbaik szerint. Felhasználó felelős a megadott adatok valódiságáért és helyességéért. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Számlázási Név *
Számlázási Név
A következő csomagot választom *
bronz esküvői: alapprogram, ezüst esküvői: alapprogram+1 étrend/mozgás/esküvőszervezés konzultáció, arany esküvői: alapprogram+1 összevont mozgás+étrend konzultáció, 1 esküvőszervezés konzultác
Adománydobozt is választok *
Ez azt jelenti, hogy a csomag árán felül plusz 5000 Forinttal támogatod az önkéntes munkáinkat, első sorban a Fegyenc Jóga Projektet.
Irányítószám, település, utca, házszám
Az Adatkezelési Szabályzatot elolvastam és *
A Szerződési feltételeket elolvastam és *