ttp4

 

Tökéletes Test Program, 4. hét

Az eddigi gyakorlatsorokat most csinálod utoljára. Már valószínűleg tudod mi mi után jön, és most igazán átélheted a helyes gyakorlás okozta flow élményt :)
M+P

 
Amikor az életem végén Isten elé állok, remélem, hogy nem lesz semmiféle olyan kis tehetségem, amire azt mondhatná, hogy nem használtam ki.
— Erma Bombeck
 

 1.nap (hétfő) - jóga

Lélegezz és élvezd! :)

 

2.nap (kedd) - jógás erősítés

A lehető leghelyesebb formában (ha kell könnyítéssel persze) megállás nélkül, vagy a lehető legrövidebb pihenőkkel gyakorolj ma. Fókuszban a légzés. Végig orron keresztül, lassan, ritmusosan, egyenletesen lélegezz!

 

3.nap (szerda) - relax

Gyertyaláng meditáció. 10 perces fókuszált elcsendesedés. Helyezkedj el kényelmes ülőhelyzetben, és a magad előtt lévő asztalra tegyél ki egy gyertyát, és gyújtsd meg. Indítsd el a videót (az elején 1.50-ig angolul instrukciók, hogy ülj le és legyen egy gyertyád) majd egy gong jelzi a meditáció kezdetét. A zene végéig, amit egy következő gongszó jelez, koncentrálj a gyertya lángjára minden figyelmeddel. Ha szeretnéd, csukd be a szemed, ekkor vizualizáld a lángot magad előtt. Ha elkalandoztál, sebaj, ne idegeskedj, térj vissza a koncentráláshoz.

 

4.NAP (csütörtök) - edzés

Maxold ki a mai napot :) Legjobb idő, legtöbb ismétlés, leg-leg-leg-legnagyobb kimerülés a végére. njoy!

 

5.NAP (péntek) - jóga

Légzés és flow! Pont, mint a második napnál, a lehető leghelyesebb formában (ha kell könnyítéssel persze) megállás nélkül, vagy a lehető legrövidebb pihenőkkel gyakorolj ma. Fókuszban a légzés. Végig orron keresztül, lassan, ritmusosan, egyenletesen lélegezz!

 

6-7.NAP (hétvége) - regeneráció

Pihenj, és legalább az egyik napra iktass be valamilyen örömmozgást. Amit imádsz, legyen az egy nagy séta, egy tollasozás, úszás, síelés, korizás, jóga, futás - tényleg, amit örömmel végzel, és feltölt. Ha úgy érzed jól esne, nyújts, vagy végezd el az egyik jóga gyorssegély gyakorlatsort. Figyeld a tested, és csináld azt, amire vágyik! Jó pihenést, szép hétvégét kívánunk!